Avslappning och lyx i natursköna miljöer

15 april 2019 Marie Långström
Avslappning och lyx i natursköna miljöer

Visst kan det vara skönt att mitt i all stress veta att det finns något annat bortom vardagen? En hel värld av möjligheter till avslappning och återhämtning där du också blir påmind om att du förtjänar att skämmas bort och njuta lite extra. Tänk dig själv att få släppa alla tankar på vardagen och botanisera i ett rikt utbud av såväl kortare skönhetsbehandlingar som djupverkande massagebehandlingar eller att få känna hur hela kroppen rensas och blir som ny med en generös alginpackning. Att få byta ut ditt vanliga gym mot ett med panoramautsikt över ett vackert landskap och din vanliga powerwalk mot lugnt strosande i lummiga trädgårdar bland vackra gamla träbyggnader. Tänk dig att dessutom få avrunda dagen med en vällagad middag på lokala råvaror med smaker inspirerade av både vår svenska natur och det sobra japanska köket.

Att få njuta av allt detta i en historisk miljö med anor från 1400-talet gör inte saken sämre. I ett andäktigt vackert dalalandskap med utsikt över Siljan tar Åkerblads spahotell i Tällberg emot dig som de tagit emot gäster i många generationer bakåt. 

Spahoteller erbjuder paket anpassade efter alla scheman och önskemål. Kanske önskar du få en skön start på dagen med hotellfrukost och några härligt avslappnande timmar i relaxavdelningen, eller varför inte bjuda med dina vänner till ett par exklusiva timmar i SPA-svit med bubbelpool, bastu och lyxiga produktkit? Eller så vill du kanske förlänga välbehaget genom att unna dig och någon du tycker om en weekend med övernattning i ett av hotellets mysiga och romantiskt inredda rum. Rum i flera olika klasser finns att tillgå efter dina behov, och alla måltider är inkluderade i priset. Du kan även passa på att njuta av det rika kulturutbud som finns i trakten.

Unna dig ett välförtjänt avbrott på spahotell i Tällberg du med!

Fler nyheter