Bärgningsföretag – en räddare i nöden

När bilen har gått sönder eller helt enkelt inte vill starta får man kontakta ett företag som kan hjälpa till med bilbärgning och service. Ett seriöst bärgningsföretag som kan erbjuda ännu fler tjänster som däckbyte, balansering, reservdelar och annan service är guld värt. Får du hjälp på platsen med t.ex. nya däck, snabblagning av små fel eller starthjälp så att bilen går igång, kan du ta dig därifrån själv och sparar både tid och besvär.

 

Allt kan bärgas

Om fordonet inte är kördugligt och inte kan lagas på plats, bärgar man det så fort som möjligt. Bärgningsföretaget har bilar med utrustning som klarar av att bärga det mesta i fordonsväg. Det finns olika sorters bärgningsbilar som alla är riktigt starka. Med en extra bom som kan lyfta 15 ton i utskjutet läge kan man få upp t.ex. en tung lastbil. Är det en buss som ska bärgas, kan man skjuta in en sticka på fem meter under bussen. Behöver man forsla bort en båt eller annat mindre fordon kan man göra det på en trailer. Bärgningsföretaget har alla erforderliga tillstånd och försäkringar och är proffs på att jobba på ett säkert och tillförlitligt sätt. Länktips: https://www.akutbargarna.se/

Samarbete med verkstäder

Oavsett var i landet man befinner sig kan man få hjälp med att köra iväg sin bil. Dels har bärgningsföretaget en egen jourverkstad med reservdelar och tillbehör, och dels samarbetar man med andra verkstäder runt om i landet. Om det skulle behövas något extra, exempelvis att det fattas en speciell reservdel, får man fram den genom företagets kontaktnät. En bärgare som inte är bunden till något speciellt område är också fri att kunna forsla iväg en bil dit det behövs. Ett så flexibelt bärgningsföretag ger kunden många valmöjligheter. Det är tryggt att kunna få kompetent hjälp med så många varierande tjänster.