Besöka Ullared

13 juli 2019 jonas olsson
Besöka Ullared

Visst skulle det vara underbart att hitta ett riktigt bra hotell i Ullared? Ibland är man shoppingsugen och vill åka till Gekås Ullared för att storshoppa. Du har säkert hört och sett tv-programmet ”Ullared ”som går på kanal 5. Gekås är ett stort varuhus med massor av kända prylar till låga priser. Programmet har sänts i många år nu och har blivit mycket populärt bland folk. Många har upptäckt varuhuset via tv-programmet och det har därför utvidgats.

 

Bo på hotell

Vill man åka till Ullared på en liten minisemester och kanske vill åka till Gekås kan man övernatta en eller två nätter, eller varför inte mer. Visst vore det toppen? Vill man inte besöka varuhuset och bara bo på ett hotell och strosa runt lite kan man göra det också. När du väl är i Ullared kommer det antagligen att bli svårt att låta bli att besöka det numera berömda varuhuset dit folk reser från hela Sverige. Finns det hotell i närheten? Ja, det gör det faktiskt. Det finns ett hotell som ligger i Ullared om man vill passa på att sova över en natt. Hotellet erbjuder bland annat gratis parkering, kaffemaskin i allmänt utrymme, 61 rum, rökfria lokaler, lekplats på området, shoppingkassar med mera. Det hotellet är klyftigt nog kallat Hotell Ulla! Fyndigt, eller hur?

 

Nära varuhuset

Hotellet ligger cirka 1 km från varuhuset. Närhet till shopping, natur, skog och olika aktiviteter. För bra för att vara sant? Nej då! Är man allergisk mot pälsdjur, som till exempel hundar, så är de som tur husdjursfria. Det är för att hotellet är till för alla – oavsett om du har eller inte har allergier. Det finns även mörkläggningsgardiner om man inte vill bli väckt av dagsljuset, bra va? Har du vägarna förbi så passa på att övernatta en natt på hotellet och njut lite av din vistelse, vettja!

Fler nyheter