Dina varumärkesfärger och din logotyp gör sig utmärkt att trycka på profilprodukter och giveaways. Se till att skapa riktigt bra produkter som kunder, familj och alla andra vill bära och som de därför efterfrågar. Genoma att trycka din logga på Profilkläder i Stockholm syns du i ur och skur. Paraplyer, regnkläder, vinterjackor, byxor och shorts, keps för vuxen eller barn, ja listan på möjligheter är nästan oändlig. Har du tänkt på att kökskläder som förkläden, grillhandskar och liknande kan vara snyggt till både honom och henne samt till barn?

 

Olika säsonger och aktiviteter

Beroende på säsong är det lämpligt att köpa in varmare profilprodukter i stil med vinterjackor, skidkläder, halsdukar och fleece som finns i underställ etc. För sommaren passar badhanddukar utmärkt då de syns väl på stranden. Utflyktsfiltar och kylväskor och givetvis kepsar och solhattar. När en vind drar in eller ett moln plötsligt uppenbarar sig på utflykten vill du mer än gärna komma som räddaren i nöden och strössla med filtar och paraplyer. Låt alla ta med sin egen hem och du har spridit ditt varumärke som hjälpare och undsättare i nöden. Troligen kan inte din marknadsföring bli bättre än så.

 

 

Att synas utåt

Du kan välja att låta kunder och anställda bära kläder med olika utseende. På så vis går det att skilja på när en anställd bär profilkläder och när en kund har fått en gåva. Har ert företags logo flera varumärkesfärger så låt era anställda gå i den färg som tydligast står för er profil. Låt allmänheten bära kläder och produkter som är lite mer diskreta som de vid en närmare titt ser kommer från ditt företag. De kommer att skänka ditt företag en tanke av tacksamhet när det börjar regna eller blåsa och du finns ständigt närvarande i minnet när behov av era produkter och tjänster uppstår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *