Ögonmottagning i Stockholm för kompetent diagnos

11 januari 2022 jonas olsson

editorial

Börjat se suddigt? Blir du trött i ögonen ofta eller har mycket ögongrus på morgonen när du vaknar? Värker det ibland i ögonen? Om det låter som något du är med om nu kan det vara dags att ta dig till en ögonmottagning.

För att veta hur man ska rätta till något som är fel måste man vara medveten om det och sedan veta vad det är som ska korrigeras. Genom att gå till en ögonmottagning och låta ögonläkarna och specialisterna där undersöka dig kan du få en diagnos och få reda på exakt vad det är som har hänt med dina ögon.

På en auktoriserad ögonmottagning i Stockholm kan du få en operation mot din grå starr och din gröna starr. Bli befriad från din närsynthet, astigmatism och ålderssynthet. Kom bara ihåg att boka tid först då det är en seriös ögonmottagning som vill kunna ge dig den tid du behöver och inte chansa genom att ha drop in-tider.

 

image

 

Välkommen med eller utan vårdavtal

Du är välkommen till en ögonmottagning i Stockholm med eller utan vårdavtal. Om du faller inom regionens vårdavtal så gäller vanlig patientavgift och högkostnadskort. Om du inte gör det så är du välkommen som privatkund. Det finansiella går alltid att lösa på ett smart sätt med olika upplägg.

Via det fria vårdvalet kan du välja var du vill bli behandlad. Du kan be din vårdcentral, alla som har med dina ögon att göra eller så skriver du din egen remiss. Det är viktigt att en ögonmottagning i Stockholm är tillgänglig för alla. Läs mer om finansiering och vad som gäller för att få vård här: https://www.lameramedical.se/ogonmottagning/.

Bli kvitt närsyntheten, översyntheten, starren, eller astigmatismen. Men gå till en välrenommerad ögonmottagning i Stockholm när du gör det. Erfarenhet och kompetens kan man inte ha för mycket av när det gäller ögonen.

Fler nyheter