Överväger du bröstförstoring i Stockholm?

11 november 2021 patrick pettersson

editorial

Det är lätt att påverkas av de skönhetsideal som befolkningen matas med varje dag i medierna. Att vi påverkas av vad som gestaltas i medierna är sedan länge klarlagt och bevisat. Framför allt kvinnor kanske ständigt tvingas jämföra sina egna kroppar med de ideal som målas upp i medierna: smala midjor, magrutor och stora bröst. Kanske i synnerhet det senare. Dock behöver en kvinna inte nöja sig med de bröst hon föddes med.

Bröstförstoring i Stockholm är en vanligt ingrepp nuförtiden. Om det i förr i tiden ansågs skandalöst tittar man kanske på det idag med en axelryckning. Det är så normaliserat. Vi ser stora bröst överallt på stan i Stockholm. I tidningar, på tv och på sociala medier. Det är inte bara dokusåpakändisar som förstorar brösten. Det är vanliga kvinnor som kanske bara vill att sina bröst ska bli proportionerliga med resten av kroppen. Är det för mycket begärt?

 

image

 

Du bestämmer själv

Det kan finnas lika många anledningar som det finns kvinnor till att förändra sitt utseende. Att förstora brösten är bara ett exempel. Vad du däremot bör göra om du går i sådana tankar är att diskutera ingreppet med din läkare innan du lägger dig på operationsbordet. Det kan finnas biverkningar, nackdelar och konsekvenser med bröstförstoringen som du behöver känna till på förhand. Information som du ska överväga när du tar ditt beslut.

Exakt. Ditt beslut. Det är den andra saken som du måste komma ihåg. Det är du som bestämmer om du ska förstora brösten. Ingen annan. Det är din kropp och ditt beslut. Om du vet att du kommer trivas med en större hylla, då ska ingen kunna stå i vägen för dig. 

Precis på samma sätt som att ingen ska kunna övertala dig till en bröstoperation om det är någonting som du egentligen opponerar dig mot. Läs vidare här:proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostforstoring.

Fler nyheter