En solbrun hud ser ofta jämnare och lenare ut jämfört med vad en blek hy gör. På ljus hud är det vanligare att blodkärl lyser igenom och små röda eller rosa prickar träder fram tydligare. För den som inte vill använda sig av solarium (vilket inte heller är rekommenderat över huvud taget) så finns det ett enkelt sätt att “fuska” sig till en brun, fin färg även under det kyliga vinterhalvåret då solen ofta lyser med sin frånvaro. Det handlar såklart om brun utan sol produkter. 

Välj den variant som passar bäst

Idag finns det flera olika varianter att välja mellan då det handlar om brun utan sol produkter. Det finns krämer, sprayer, mousser, våtservetter och gelé som ger en solbränd effekt på huden och det handlar helt enkelt om att hitta det man själv trivs bäst med.

Det finns även olika varianter som verkar omedelbart eller gradvis, även där gäller det att välja det som passar bäst för stunden. Fördelen med de som stegvis ger en brunare effekt är att det ofta är lättare att få ett jämnt resultat, men det hjälper såklart inte de gånger du omedelbart vill ha brun och fin hy till ett speciellt tillfälle. 

Var tålmodig och noggrann då du applicerar produkten 

Det viktigaste då man ska använda brun utan sol, förutom att använda sig av bra produkter, är att göra rätt vid appliceringen. Om man slarvar blir resultatet ojämnt och ger troligtvis därmed inte den effekt man önskar. Se till att applicera produkten på en ren och återfuktad hud och var noggrann med att det blir ett jämnt lager över hela kroppen. 

Hos Sephora finns ett brett utbud av brun utan sol produkter för olika smak och stil. Gemensamt för dem allihop är att de, precis som övriga produkter hos Sephora, håller väldigt hög kvalitet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *