Entresol för ett större lager

27 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Kan du inte bygga ut i markplan, kan du alltid utöka ditt lager på höjden. Du gör det förstås med pallställ och liknande, men du kan också satsa på en konstruktion som kallas entresol. Det är som en extra våning inomhus, och har du tillräckligt med takhöjd kan du få ett extra innertak också.

Du kompletterar entresol enligt eget tycke, så du har förstås ett metallgolv som är stort och rymligt och en trappa upp dit. Du beställer räcken och trappräcke, så att du kan stå stadigt där uppe utan olyckstillbud, och det går att komplettera med en hiss också. 

 

Specialbyggt enligt önskemål

Den firma som tillverkar entresol specialbygger gärna din konstruktion och ger tips om vad som passar hos dig. Det är praktiskt att ha hela lagret i samma byggnad och slippa utlokalisera det i trakten. Du får också själv en större leveranssäkerhet gentemot dina kunder när du kan leverera allt direkt från lager.

Säsongsvaror, som tomteluvor och luciakronor, kan lätt förvaras till nästa säsong, och inget behöver reas bort på grund av platsbrist. Dessutom kan du utnyttja alla mängdrabatter om du vet att du kan stuva in allt när du har skaffat entresol. Du har alltid perfekt ordning på ditt lager, och inga pallar står i vägen för trucken. 

 

entresol

 

En lönsam investering

Du kanske tänker att det är en stor investering att skaffa entresol, och det är det ju också, men du måste tänka på alla pengar du sparar. En vanlig utbyggnad kostar massor av pengar, och du sparar kapital genom att ha kvar den byggnad du redan disponerar.

Har din firma ett bra läge är det bara bra att finnas kvar på platsen. Kontakta en expert på entresol och be dem komma med ett förslag till konstruktion. Du får en bra offert och har sedan också ett bra alternativ till ökad lageryta.

Fler nyheter