Gör din bil mer personlig med foliering

26 april 2019 elin hansen
Gör din bil mer personlig med foliering

Gör din bil mer personlig med foliering

Är du trött på din bils tråkiga färg och utseende, men har inte riktigt råd till en lackering? Det finns faktiskt en enkel och relativt billig lösning, nämligen foliering.

Vad är foliering?

Foliering, eller carwrapping som det också kallas, är en typ av film som fästs ovanpå lacken. Filmen fungerar nästan lite som en typ av klistermärke. Detta lager av film är inte bara ett effektivt och billigt sätt att ändra sin bils utseende på, utan skyddar även mot repor, stenskott och andra mindre skador. Du slår alltså två flugor i en smäll. Det är riktigt smart.

Som tidigare nämnt är foliering ett billigare alternativ till lackering. Därför passar foliering de allra flesta plånböcker. Att få sin bil folierad går relativt snabbt.

Du kan få hjälp med foliering i Växjö, Göteborg, Stockholm och många andra städer runt om i Sverige.

Heltäckande eller dekaler

Det finns flera typer av foliering. Det finns bland annat heltäckande carwrappings och delvis täckande dekaler. De heltäckande kan fås med både tryck och som transparenta lager. De transparenta passar dig som bara är ute efter lite extra skydd. Vill du däremot ge din bil en helt egen touch, kan du istället välja en foliering med tryck. När det kommer till foliering med tryck är det bara fantasin som sätter gränserna. Du kan få i stort sett vilken typ av motiv du vill.

Vill du inte täcka hela bilen, är dekaler ett bra alternativ. Det är även billigare än en heltäckande film. Dekaler skyddar dock endast de delar av bilen som de täcker. Vill man ha bästa möjliga skydd, bör man därför välja en heltäckande foliering.

Hitta foliering i Växjö

Letar du efter hjälp med foliering i Växjö? Då kan du få hjälp med foliering av din bil hos bland annat Wrap Zone.

Fler nyheter