Ta intensivkurs för körkort med boende i Sala

13 juli 2022 Cecilia Olsson

editorial

Ett av de smidigaste sätten att ta körkort är genom att gå en intensivkurs. Det innebär att man under en viss period, oftast två veckor, övar intensivt på både körning och teori. Det gör att man kan lära sig väldigt mycket på kort tid och därmed få goda förutsättningar att snabbare få sitt körkort. Man behöver inte heller ta körkortet på den ort man bor utan det finns många trafikskolor i hela landet som erbjuder intensivkurser. Det kan till exempel vara bra om man bor i en storstad men gärna vill öva på sitt körkort i en lugnare miljö.

Intensivkurs med boende inkluderat

Silverstadens Trafikskola är en trafikskola som erbjuder intensivkurser körkort med boende inkluderat. Det gör att man kan spara tid på att slippa leta boende och man får dessutom bo i nära anslutning till trafikskolan, vilket gör att man även kan spara tid när man väl är på plats. Silverstadens Trafikskola erbjuder intensivutbildningar varje jämn vecka året om.

image

Det går att välja fler eller färre körlektioner under utbildningen 

I intensivutbildningspaketet ingår tjugofyra eller trettiofyra körlektioner på fyrtio minuter vardera. För somliga räcker dessa lektioner för att man ska vara redo för körprov, men det kan även vara så att man behöver några lektioner till. Är det så att man behöver mer körträning så får man veta det under intensivkursens gång. Under de två veckorna som man går intensivkursen så varvas körlektioner med teori och datorövningar. 

Möjlighet att vara väl förberedd när det gäller det teoretiska

Vill man kunna lägga stort fokus på körlektionerna så kan man ”tjuvstarta” med teorin så att man inte behöver lägga så mycket energi på den under intensivkursen. Vill man till exempel ta det stora paketet med trettiofyra körlektioner så kan det bli lite kämpigt att även hinna med teorin. Även detta har Silverstadens Trafikskola löst genom att det är möjligt att få inloggningen till datateorin innan intensivkursen startar. 

Fler nyheter