Underbara tavlor

04 april 2019 Eva Olsson
Underbara tavlor

Söker du vackra oljemålningar till bra priser, hittar du många färggranna motiv hos Mynewartatt förgylla väggarna med. De är handmålade av begåvade konstnärer och det finns många olika motiv att välja mellan.

Förutom att alla tavlor är målade på en duk av mycket hög kvalité, är de uppspända på en kraftig träram som är mellan 3 och 5 cm tjock. Ramen är försett med krokar, så det är enkelt kan fästa tavlan på skruvar eller spikar.

Här finns många tavlor med bland annat motiv på människor, djur och natur. Det finns även en hel del abstrakta målningar att välja bland, en konst där inga igenkännbara motiv framträder. Genom det stora utbudet blir det inte svårt att hitta en tavla som man faller för. Det kan snarare vara svårt att välja ut någon bland alla dessa vackra målningar.

De abstrakta målningarna är mycket populära och har varit det genom tiderna. Det är en modern konst som ger ett elegant uttryck och där var man får tolka målningen på sitt eget sätt. I dessa tavlor är det ofta starka färger och mönster som får fantasin att flöda.

Om du känner att det är något som fattas i ditt hem, då kan det vara just konst som behöver tillföras. För konst skapar liv i hemmet och gör det komplett. Ibland kan ett rum som känns tråkigt få en helt annan karaktär med konst på väggarna.

Att beställa tavlor på nätet är enkelt och det tar inte mer än 2-4 arbetsdagar att få hem dem. Förutom en del stora tavlor som inte kan levereras med det vanliga transportsättet, tar det några extra dagar för. Det bästa är att frakten är gratis oavsett hur stor tavlan är eller hur många tavlor du beställer. Du har också 30 dagars returrätt och tavlorna är försäkrade under transporten.

 

 

Fler nyheter