Bind ihop inne och ute med en dubbel altandörr

01 september 2021 patrick pettersson

En dubbel altandörr kan göra underverk med din bostad. Om du sätter en dubbel altandörr i vardagsrummet så kan du binda ihop ute med inne på ett mycket härligt sätt. Du kanske har ett uterum utanför vardagsrummet, där du kan umgås med din familj fastän att några sitter ute och några inne. Har du en dubbel altandörr i köket så är det som att laga maten och äta den ute och inne på en och samma gång.

En dubbel altandörr är också en stor lyx för de som har en sådan ut från sitt sovrum. Tänk att vakna och ligga och dra dig på morgonen med dubbla altandörrar öppna. Känna dofterna från blommorna utanför och höra fågelkvittret. Eller den härliga känslan av ett sommarregn när du är skyddad inomhus. Men en dubbel altandörr från exempelvis https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr passar även ifall du sätter den i ditt badrum.

Stort öppningsbart parti

Idag har ute och inne fått mer eller mindre utsuddade gränser. Det är inte bara uterummen som har blivit rum där du kan vara hela året. Nu har även de stora glaspartierna gjort att vanliga hus kan kännas som ett mellanting mellan uterum och villa. Det är helt enkelt fler husägare som önskar sig mer ljus och luft i sina hem, samt en större närhet till det som finns runt huset. Som exempelvis en sjö, skidbacke, skog eller vida vidder.

Genom att sätta ett stort öppningsbart parti, som exempelvis dubbla altandörrar, så får du ett enkelt sätt att kunna öppna upp mot naturen. Men du får även ett sätt att utöka din bostadsyta på. För genom att ha ett större öppningsbart parti i husväggen så är det lättare att känna en närhet med det som finns utanför. Vare sig det är ett trädäck, en altan, ett uterum eller en inredd altan med tak. 

Fler nyheter