Mobil romantik i systemet

18 november 2019 Mikael Barani
Mobil romantik i systemet

Visst är det kul att få ett musiktips av en kompis som verkligen hittar hem.
I dessa tider av musikströming där dina tjänster räknar ut vad du kan gilla känner man sig lite som en robot. Allt går liksom att lista ut genom algoritmer som underbyggs av dina vanor och rutiner.
Då känns det på något sätt uppfriskande att få ett tips av en människa. Någon som har tänkt efter utifrån er relation till varandra och har investerat tid i sin handling.

Det är väl få som numera gör blandband, för vem har ens en kassettspelare numera. Så det närmaste man kommer till nya – organiska – upptäckter är väl genom att få tips av kompisar.

Däremot så är det nog få som har något emot att ny teknik används i själva lyssnandet av låten. Idag går det att få tag i prisvärda system som leverera riktigt fin ljudkvalitet utan att köpet äter upp plånkan.
För den som vill ta nästa steg i lyssnandet så går det förstås att installera ett schysst system med AV-teknik. På det sättet kan du skapa stämning i hemmet genom mobilen.

Tänk dig en romantisk middag där du lätt kan styra ”the mood” bara genom en snabb svepning på mobilen. 
Kanske har du kopplat in tv:n också, och har en varm brasa på skärmen för att ytterligare sätta tonen för kvällen. Allt är möjligt genom att ta kontakt med AV/IT som kan styra upp ett helt system åt dig, smidigt och lätt. 
Satisfaction guaranteed.

Däremot lämnar företaget inte några garantier på att din date går som tänkt. Den delen får du stå själv för. Men det går naturligtvis att höja chanserna en aning genom att sätta rätt stämning.

Ett tips är att be dina kompisar, som känner dig, välja ut några romantiska låtar som du kan spela upp i systemet. Kärlek kan vi inte upplåta åt algoritmer.

Fler nyheter